Вести

ОБИЛАЗАК РАДОВА У УЛИЦИ БОШКА МИЛУТИНОВИЋА У МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ВЕЛИКИ ЦРЉЕНИ - Најављено уређење ИНДУСТРИЈСКЕ ЗОНЕ

Градски менаџер Горан Весић обишао је радове у улици Бошка Милутиновића у месној заједници Велики Црљени, која ће бити асфалтирана до 12. фебруара. Oбиласку радова присуствовали су заменик председника ГО Лазаревац Боjан Стевић, председник Скупштине ГО Лазаревац Томислав Рикановић, директор "Београдског водовода и канализациjе" Светозар Веселиновић, директор Дирекциjе за путеве Секратариjата за саобраћаj Славиша Живковић, као и директор "Београд пута" Иван Tеjић.

Весић је нагласио, да ће се улица Бошка Милутиновића асфалтирати у дужини од 200 метара, у коју је град Београд уложио 1,4 милиона динара. У наредних неколико месеци у Великим Црљенима радиће се још неколико великих пројеката, а један од њих је решавање проблема канализације са којима су мештани суочени и који захтева решавање, такође одвојена су средства за реновирање амбуланте. Мештани Великих Црљена заиста могу да кажу да нису заборављени и да град Београд води рачуна о њима.

Улица Бошка Mилутиновића у Великим Црљенима jе од изузетног значаjа jе за становнике овог насеља, а на њено асфалтирање чекало се 68 година. Захваљујући граду Београду ова улица ће бити асфалтирана. Град Београд је доста уложио у општину Лазаревац, а тек нас чекају велики пројекти, као што су постављање камена темељца за изградњу породилишта и асфалтирање улице Станислав Сремчевић Црни, рекао је Бојан Стевић.

Стевић је посебно истакао уређење ИНДУСТРИЈСКЕ ЗОНЕ на Тамнавској петљи на површини од 200 хектара која је од кључног значаја за упошљавање грађана општине Лазаревац.

Изградња канализације од великог значаја за месну заједницу Велики Црљени која има преко 6000 становника. Поједини делови општине Лазаревац чекали су неколико деценија на решавање проблема канализације, чије решавање јe започето уз подршку града Београда, завршио је Стевић.

Председник Скупштине градске општине Лазаревац Tомислав Рикановић захвалио jе челницима града Београда зато што су у последње две године значаjна финансиjска средства уложена за путну инфраструктуру општине Лазаревац.