Вести

ОБОГАЋЕН ФОНД КЊИГА БИБЛИОТЕКА У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА У ЈУНКОВЦУ И БАРОШЕВЦУ – АКЦИЈОМ „НАША ДЕЦА ЗАСЛУЖУЈУ НАЈБОЉЕ“ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЛАЗАРЕВАЦ

Општински одбор Српске напредне странке Лазаревац у сарадњи са Унијом жена наставио је акцију „Наша деца заслужују најбоље“. Акција је настављена на иницијативу Уније жена Српске напредне странке Лазаревац, која је организовала прикупљање књига за децу, након чега су подељене библиотекама основних школа у Јунковцу и Барошевцу.

Овом приликом библиотекарима у основним школама „Слободан Пенезић Крцун“ у Јунковцу и „Милорад Лабудовић Лабуд“ у Барошевцу књиге је уручила Светлана Костић, одборник у Скупштини града Београда.

- Акцијом "Наша деца заслужују најбоље" Српске напредне странке Лазаревац помогли смо школама да обогате свој фонд књига, посебно осврћући се на књиге које су им недостајале, уз претходну консултацију са руководством школа, с циљем да се деци обезбеди несметано основно образовање. Ово је само још једна у низу акција која је организована испред Српске напредне странке Лазаревац, очекује нас подела књига у још неколико основних школа у Лазаревцу, рекла је Светлана Костић.