Вести

ОДРЖАН ПРВИ ФЕСТИВАЛ ЗДРАВЉА У ДОМУ ЗДРАВЉА "ДР ЂОРЂЕ КОВАЧЕВИЋ"

У организацији Дома здравља "Др Ђорђе Ковачевић" и уз подршку градске општине Лазаревац одржан је први фестивал здравља у Лазаревцу. На фестивалу је било преко двадесет излагача произвођача и продаваца медицинске опреме, произвођача здраве хране као и бројни представници јавних установа и удружења.

Фестивал је отворио заменик председника градске општине Лазаревац Бојан Стевић.

"Мени је изузетно задовољство и част што могу да отворим овакав догађај који се по први пут организује у нашој општини, захваљујући руководству Дома здравља "Др Ђорђе Ковачевић" уз подршку градске општине Лазаревац. Циљ овог фестивала је да се нашим грађанима представи здрава храна, као и превентивно деловање на могуће болести које могу изазвати хронична обољења. Надам се да ће ова манифестација постати традиционална, а грађани ће имати прилику да науче да воде здрав живот и да превентивно воде рачуна о здрављу како не би дошло до нежељених последица ", рекао је Стевић .

Директор Дома здравља "Др Ђорђе Ковачевић" Јован Милојевић истакао је велико задовољство овом манифестацијом и позвао грађане да посете фестивал, јер на тај начин показују бригу о свом здрављу, а уједно и да на време могу предузети одређене кораке у спречавању потенцијалних болести.

" Захвалио би се руководству градске општине Лазаревац и заменику председника градске општине Лазаревац Бојану Стевић, као и својим сарадницима на великој подршци у организовању овог фестивала. Ми смо ту да помогнемо грађанима по питању информација везаних за болести, као и како да воде здрав живот ", истакао је директор Дома здравља "Др Ђорђе Ковачевић" Јован Милојевић.