Вести

Осуда претњи упућених Александру Вучићу

ОО Српске напредне странке Лазаревац након све учесталијих претњи смрћу Председнику Александру Вучићу, а конкретно у вези последње јавне објаве Александра Половине на свом Инстаграм профилу, мора још једном да се огласи са пар питања.

На шта конкрентно јуришник Милоша Јовановића мисли када каже "да се за мање од овога убијало"? За мање од чега? За мање од одржања територијалног интегритета? За мање од непотписивања ни једног штетног документа? За очување Српске заједнице на Косову и Метохији?

Инсинуације и некатегорисане оптужбе без икаквог основа нас не плаше нити као грађане, нити као припаднике највеће политичке опције од увођења вишестраначког политичког система у Србији, али оптужбе које воде ка дестабилизацији друштва алузијама на убиство било ког грађанина Републике Србије, а у овом случају ни више ни мање него на рачун Председника Републике Александра Вучића, то је већ забрињавајуће.

Ми као друштво јесмо еволуирали, јесмо прихватили различита мишљења доделивши им довољно медијског простора, али под рухом демократије никада не смемо дозволити да се крију рушилачке и убилачке намере, иза које се вешто скривају многи теријери опозиције инструисани од стране личних дресера да не каљајући њихово, него своје име, ураде прљав посао. Само што је истина увек само једна и увек пронађе свој пут за оног који зна где треба да је тражи.

Још једном позивамо надлежне институције да се варварству стане на пут, а Председнику Александру Вучићу као и увек до сада пружамо подршку не зато што јесмо чланови странке чији он јесте председник, него због исправности његових поступака и нашег поверења у исте.