Вести

ПОДРШКА ЛАЗАРЕВАЧКИМ КЛУБОВИМА

Делегација Фудбалског савеза Београда посетила је у уторак 1. априла, Општински фудбалски савез Лазаревца. Повод посете је додељивање по пет фудбалскох лопти клубовима Прве и Друге општинске лиге Лазаревца.

„Увек радо долазимо у Лазаревац који има две општинске лиге и савез који има доста изграђених спортских обејката. Имамо континуиране заједничке акције, а ова акција је акција ОФС Лазареваца. Нама је циљ да стимулативно радимо, те сваки клуб који ради и гради имаће помоћ из ФС Београда. Тако смо се са председником Колубаре Бојаном Стевићем договорили да им помогнемо јер су почели са адаптацијом стадиона“, рекао је Шурбатовић.

Заменик председника ГО Лазаревац и председник ФК Колубаре Бојан Стевић има нове планове за бројне клубове. „Потрудићу се да у наредном буџету ГО Лазаревац клубовима Прве и Друге општинске лиге обезбедимо средства за несметани рад клубова, али ће и председници тих клубова морати да се потруде да и они пронађу додатна средства, а не само да чекају донације. Савет за спорт ГО Лазаревац по мени не ради добро, јер сматрам да је потребније клубовима платити котизације и купити опрему, а не давати новац. Као први човек фудбалског клуба Колубара могу рећи да ћемо у последњем колу када дочекујемо комшије из Вреоца, фудбалере Турбине, завршити трибину коју смо недавно почели да радимо и да ћемо завршетком реконструкције стадиона наредне године угостити и неку репрезентативну селекцију Србије“, рекао је Стевић.

Зоран Лазаревић