Вести

Положен камен темељац за изградњу источне трибине фудбалског клуба Колубара.

Данас је после дужег низа година положен камен темељац за изградњу источне трибине фудбалског клуба Колубара. Полагању су присуствовали полазници школе ФК Колубаре "Добросав МИЋКО Јовановић", руководство ПД РБ Колубаре на челу са директором Милорадом Грчићем, руководство ФК Колубара као и легенде клуба Јован Лазаревић и Цига Дојчиновић са бројним навијачима.
Милорад Грчић је изјавио да му је задовољство да је ФК.Колубара за годину дана прешла пут од клуба који је био пред гашењем до клуба који је сад стабилан и клуб за респект.Много деце воле фудбал и после терена са травом надам се да ће до краја године још више деце сад тренирати фудбал.
Бојан Стевић је истакао да после терена са вештачком подлогом дошло и време да се настави са реконструкцијом и изградњом стадиона.План за завршетак трибине је четри месеца, а после тога је план да се изгради северна и реконструише западна трибина а да у завршној фази буде дограђена управна зграда.Надам се да поред добрих резултата првог тима да ће у наредним годинам и омладинска школа постизати још боље резултате и да Лазаревчани после изградње стадиона могу на свом стадиону угостити младу репрезентацију Србије.