Вести

Председник Европског економско-социјалног савета у посети СНС

Делегација Српске напредне странке, предвођена интернационалним секретаром, Јадранком Јоксимовић заједно са господином Братиславом Грубачићем, угостила је данас делегацију Европског економско-социјалног комитета, коју је предводио господин Анри Малос, председник Европског економско-социјалног комитета.

Овај састанак између Српске напредне странке и Европског економско-социјалног комитета имао је за циљ да се две делегације међусобно упознају, при чему су упућене честитке на победи на изборима Српској напредној странци и њеном лидеру господину Александру Вучићу.

У фокусу разговора, поред успостављања сарадње, разговарало се о акутуелном формирању будуће Владе Републике Србије, спровођењу реформи, даљим перспективама Србије у европским интеграцијама, као и о јачању економске и социјалне сфере, у циљу развоја малих и средњих предузећа.

С обзиром на консултативну улогу Европског економско-социјалног комитета, Српска напредна странка ће, у наредном периоду, наставити сарадњу, све у циљу стварања успешније и снажније економско-социјалне и пословне климе у земљи.