Вести

РАДОВИ У ВАЛАНДОВСКОЈ МОРАЈУ ДА ПРИЧЕКАЈУ

Дуго очекивани и најављивани радови у Валандовској улици у Лазаревцу, морају сачекати решење проблема који су се појавили у међувремену, односно предузеће „Београд пут“ које је надлежно за тај посао, пре његовог отпочињања мора уклонити већ начињене пропусте на другим локацијама, објаснио је заменик председника Градске општине Лазаревац Бојан Стевић.

Valandorska

Он је у свом обраћању медијима рекао да је општина ангажовала надлежну инспекцијску службу за утврђивање пропуста у раду „Београд пута“ у улици Николаја Велимировића, односно првој деоници која је рађена 2012. године, као и на једном делу улице Дула Караклајића. Тек када тај посао заврше, моћи ће да започну радове у Валандовској улици, каже Стевић.

„Онда ће започети радове у Валандовској улици по питању проширења и по питању осталих радова на територији Градске општине Лазаревац“, каже он.

Проблем се назире и када је реч о планираним радовима у месној заједници Миросаљци.

„Очекујем да наредних дана почну радови и у месној заједници Миросаљци, ако Комунално предузеће буде успело да реши њихов проблем по питању њихових цеви. Уколико они то не успеју да ураде, ми ћемо доћи у један велики проблем, а то је што ће град Београд повући средства у износу од 19 милиона које је издвојио за путну инфраструктуру“, каже Стевић.

Стевић је најавио да ће радови бити настављени како у Валандовској, тако и у другим лазаревачким улицама које су у плану за реконструкцију у овој години.

Ана Радојевић