Вести

РЕШЕН ДУГОГОДИШЊИ ПРОБЛЕМ ЖИТЕЉА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ 19. СЕПТЕМБАР У УЛИЦИ ТОЗЕ МАКОВИЋ СОЛУНЦА

На основу дописа и петиције грађана који живе у улици Тозе Марковић Солунца у месној заједници 19. септембар, након сагледавања имовинско правних односа и урађеног пројекта, успели смо да обезбедимо средства за асфалтирање поменуте улице захваљујући ЈП „Дирекција за путеве“ града Београда.

„Радови на асфалтирању су коначно завршени и сада смо добили модерну саобраћајницу. Решили смо проблем грађана који живе у улици Тозе Марковић Солунца и уједно уредили простор око Војничког парка где је такође планирано још да се ради на уређењу, како би у потпуности овај парк добио изглед спомен парка“, речи су члана већа градске општине Лазаревац и координатора Савета за саобраћај Бојана Синђелић.

 Председник Савета месне заједнице 19. септембар Душан Бојковић се захвалио заменику председника градске општине Лазаревац Бојану Стевић на указаном разумевању за решавање овог проблема, истакавши да постоји неко ко поштује и сагледава проблеме грађана и савета месних заједница, и труди се да те проблеме реши у складу са могућностима.