Вести

Саопштење у вези инцидента на заседању СО Лазаревац

У вези данашњег инцидента, а за време одржавања Скупштине општине Лазаревац, изазваног од стране одборника „Заветника“, ОО СНС Лазаревац жели да појасни неке ствари.

Неоснована је оптужба у којој се наводи да Србија минутом ћутања не жели да ода почаст жртвама НАТО агресије, јер политика према Косову и Метохији којом се води наша странка вођена председником Александром Вучићем је све само не ћутање, за преговарачки сто је враћено оно што су припадници политичких струја који данас себе представљају опозицијом, изгубили.

Политиком коју водимо, 28 земаља је повукло признање такозване државе Косово, а да подсетимо на продукт рада оних који се данас представљају патриотским блоком, 07.12.2001 су пустили Куртија из затвора, лошим дипломатским деловањем су поклонили Косово и Метохију, чак су и званични дописи чланова тадашње Владе усмеравали на то да је Косово и Метохија отцепљена територија. Наведено их не чини достојнима да критикују рад оних људи који њихове грешке исправљају.

Оно што некоме личи као став локалних одборника је ништа друго до заједнички оркестриран напад централа Заветника и ДСС-а што доказује присуство народног посланика Предрага Марсенића, којима су локални одборници само оруђе које користе у циљу добијања политичких поена лажним оптужбама.