Вести

Састанак омладине у новим просторијама

У новоотвореним просторијама ОО СНС Лазаревац у Карађорђевој 41, одржан је састанак омладине који је водио Милош Мрдовић председник омладине Општинског одбора у Лазаревцу и заменик председника омладине Градског одбора Вељко Лукић. Састанку је присуствовала председница ОО СНС Лазаревац Тијана Давидовац.

Млади на састанку су исказали свој став недвосмислене подршке рада Српске напредне странке, председника Александра Вучића и његове политике отварања нових радних места, повећаних давања државе младим брачним паровима као подстицај раста природног прираштаја, подједнаке шансе младим студентима за усавршавање, такође и средњошколцима кроз системе дуалног образовања, као и похвалу рада Општинског одбора.

Препуна сала чланова и симпатизера који су узели улогу активних учесника у раду, својим идејама или предлозима ће допринети бољем статусу младих у Општини Лазаревац, изјавила је Тијана Давидовац и захвалила се присутнима на учешћу и изразила наду да ће број учесника будућих састанака овог типа расти сваким наредним организовањем.

Милош Мрдовић је присутнима рекао да се досадашња и будућа активност веома цени и поштује и најавио је тродневни излет за 4 најактивнија члана за који су средства обезбеђена из приватних средстава чланова Градског одбора Српске напредне странке.

Вељко Лукић се сложио са колегама и додао да нема државотворне политике, ако на првом месту није брига и улагање у нове генерације и подизање квалитета живота наше омладине. ОО Лазаревац је јако битан и цењен одбор због чега ће ГО СНС Београд увек бити ту када буде потребна подршка било које врсте у остваривању оног због чега јесмо овде, бољег живота и безбрижне и светле будућности наших младих суграђана.