Вести

Стефановић: Квалитетнији живот грађана је наш циљ

Циљ Српске напредне странке и њених коалиционих партнера је да брину о будућности грађана и да се боре за њихов бољи и квалитетнији живот, изјавио је вечерас потпредседник СНС Небојша Стефановић, додајући да СНС има план и визију и да је не интересује шта раде други.
''Желимо да грађанима покажемо да је наша идеја Србија у којој ће бити места да сваки човек живи квалитетније него што живи данас'', рекао је Танјугу Стефановић, који је у Новом Пазару са лидером Социјалдемократске партије Србије Расимом Љајићем говорио на промотивној скупштини Градског одбора СДПС.

Он је истакао и да прикључивање Европској унији и борба против корупције и криминала, као и јачање економије мора да буде приоритет.
''Свесни смо да се и даље живи тешко, да многи људи немају посао и да Србија мора много брже напред и одлучније у реформе да би обезбедила много више радних места у наредним годинама. И ми смо спремни да радимо даноноћно за људе, да се посветимо томе'', рекао је Стефановић, додајући да ''нису прирасли за фотеље''.

Он је истакао и да је њихов циљ да покажу да су спремни да се жртвујемо да људи живе боље и да имамо квалитетније помаке у свим реформама.
''Надам се да ће изборни резултат то показати и да ће грађани препознати да смо ми снага која нуди реформе, нешто суштинско и квалитетно'', рекао је Стефановић. Према његовим речима, ипак, на грађанима остаје да пресуде да ли у влади желе да виде лидера СНС Александра Вучића, Љајића и све коалиционе партнере Српске напредне странке или желе да виде ''неке тајкуне, друге људе''.
''На крају то ће показати изборни резултати и у Новом Пазару, Новом Саду, Новом Беогарду и свим другим општинама у Србији'', рекао је Стефановић.