Вести

Свечано отварање нових просторија

Уз присуство многобројних чланова као и симпатизера Српске напредне странке председник Извршног одбора Српске напредне странке г. Дарко Глишић и председница ОО СНС Лазаревац Тијана Давидовац отворили су нове просторије Општинског одбора Лазаревац на адреси Карађорђева 41 у пешачкој зони.

Дарко Глишић је поздравио окупљене, руководству ОО СНС Лазаревац пожелео пуно среће у будућем раду, да резултати у сваком наредном изборном процесу буду све бољи, јер рад унутар странке, као и Републичке Владе је видљив, а то заслужује подршку бирача која несумњиво расте. Истакао је и да је задовољан бројем посетилаца на отварању нових просторија што говори да је свима битан комотитет који нови простор пружа, имајући у виду да ће страначке активности у наредном периоду бити толико интензивне као да смо у сред изборног процеса.

Давидовац је изјавила да ће у наредном периоду бити уведене бројне новине у самом раду Општинског одбора а да је у овом тренутку приоритет да функционери које је делегирала Српска напредна странка буду доступни грађанима, што ће се реализовати кроз пријеме грађана на разговор.
Врата ОО су отворена за све наше суграђане како би заједно допринели побољшању услова у којима живимо.