Вести

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ ТРИБИНА ФК КОЛУБАРА, ТЕРЕНА СА ВЕШТАЧКОМ ТРАВОМ И ПРОСТОРИЈА ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА ОПШТИНЕ ЛАЗАРЕВАЦ

Свечаном отварању трибина ФК Колубара, терена са вештачком травом и просторија Фудбалског савеза општине Лазаревац, присуствовали су председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић којем је овом приликом припала част да отвори новоизграђене трибине ФК Колубара, терен са вештачком травом и проторије Фудбалског савеза општине Лазаревац, заједно са потпредседником Фудбалског савеза Србије уједно и председником Фудбалског савеза Београда Славишом Кокезом, генералним секретаром Фудбалског савеза Београда Јованом Шурбатовићем и председником ФК Колубара и подпредседником Фудбалског савеза Београда Бојаном Стевићем.

Свечаности је присуствовао и члан ИО Фудбалског савеза Београда Драган Илић, председник ГО Лазаревац Драган Алимпијевић и председник ФСО Лазаревац Душан Јевремовић. Овом приликом окупили су се значајни људи из свих лазаревачких фудбалских клубова, актуелни и бивши фудбалери, тренери, судије и спортски радници, али и привредници Лазаревца, представници медија и љубитељи фудбала. Централној свечаности претходило је освештавање просторија и трибина ФК Колубара, као и просторије ФСО Лазаревац.

Председник ФК Колубара и потпредседник Фудбалског савеза Београда Бојан Стевић уручио је плакете и захвалнице свима који су допринели да се уреди инфраструктура на стадиону ФК Колубара. Делегације Фудбалског савеза Србије и Фудбалског савеза Београда дочекане су аплаузима малишана из фудбалске школе ФК Колубара, који су гостима направили шпалир. Томислав Караџић и Славиша Кокеза изразили су задовољство оним што су видели у Лазаревцу и наговестили нове акције како ФС Србије и ФС Београда у погледу развоја инфраструктуре и фудбала у Лазаревцу. Такође, ФК Колубара уручили су поклоне, у виду опреме за клуб и рефлектора за осветљење стадиона.

Бојан Стевић, председник ФК Колубара изразио је захвалност представницима ФС Србије и ФС Београда на досадашњој помоћи. Као и искористио прилику да позове све љубитеље фудбала да и убудуће посећују фудбалски клуб и утакмице.