Вести

Традиционални новогодишњи штанд Општинског одбора "Српске напредне странке" Лазаревац у главној улици

Општински одбор „Српске напредне странке“ Лазаревац је данас држао традиционално штанд у главној улици у шетачкој зони. Том приликом је дељен нови број часописа информатор као и новогодишње честитке Општинског одбора „Српске напредне странке“  Лазаревац.

Чланови Општинског одбора „Српске напредне странке“  Лазаревац су том приликом поред поделе новогодишњег материјала разговарали са својим суграђанима о урађеним стварима на територији општине Лазаревац, о њиховим проблемима као и о плановима за наредну годину.

 


Председник Општинског одбора „Српске напредне странке“  Лазаревац  Драган Јевтић је том приликом најавио традиционални новогодишњи коктел, као и поделу честитки свим суграђанима општине  Лазаревац. На штанду  је поред великог броја омладине и председника Општинског одбора „Српске напредне странке“  Лазаревац Драгана Јевтића и заменика председника ГО Лазаревац Бојана Стевића били присутни  и чланови општинског већа и сви директори општинских јавних предузећа из редова Српске напредне странке.