Вести

ВЛАДАН ВУКОСАВЉЕВИЋ И АНДРЕА РАДУЛОВИЋ ПОСЕТИЛИ ЛАЗАРЕВАЦ

Члан Главног одбора Српске напредне странке Андреа Радуловић и Владан Вукосављевић, посетили су Општински одбор Српске напредне странке у Лазаревцу и том приликом разговарали са грађанима о развоју културе у тој општини, као и о томе колико су важни предстојећи избори.

„За сваки напредак културе у било ком делу наше државе, битно је да држава има стабилност, економски развој и просперитет и управо зато је важно да се континуитет власти и стабилност државе наставе“, рекао је Вукосављевић додајући да је важно да у што већем броју грађани изађу на изборе и гласају за Александра Вучића.

Андреа Радуловић позвала је све присутне да 2.априла изађу на изборе и да дају глас Александру Вучићу, јер је то глас за напредак Србије, за бољу будућност свих нас и глас за напредак културе.

Бојан Стевић председник Општинског одбора СНС Лазаревац рекао је да на овим изборима одлучујемо да ли желимо да се вратимо у прошлост или да наставимо ка будућности.

„Сви добро знају како се предходна власт понашала у Лазаревцу, и знамо шта нас чека ако кажемо прошлост, зато је важно да 2. априла дамо глас Александру Вучићу, а то је глас за стабилну Србију, економски развој, нова радна места, глас за наставак развоја Лазаревца“, рекао је Стевић.

Светислав Буле Гонцић рекао је да подржава оно што ради Српска напрена странка и да неки људи администрирају концепт који припада прошлости и мисле да омаловажавањем будућности могу да задрже то што је било у прошлости.

„Ми говоримо о будућности, да ћемо брже отићи у будућност, а не задржавати старо, да ћемо то урадити јаче, на прави начин ући у будућност и да ће све то бити боље“, закључио је Гонцић.