Вести

Вучић: Екстремисти желе да реформе стану

На предизборној конвенцији Српске напредне странке председник Александар Вучић је позвао грађане да 16. марта гласају у што већем броју и тако обезбеде убедљиву победу, а онима који прижељкују украјински сценарио поручио да мотке и пушке у Србији неће проћи.
 
Корупција данас кочи економски развој земље, нарушава напредак и шансу да се спроведу реформе, навео је Вучић и упозорио тајкуне и њихове политичке експоненте који позивају на украјински сценарио да "мотке и пушке које носе никада у Србији неће моћи да употребе."
 
Ови избори не треба да се олако схвате, јер екстремисти желе да виде да реформе нестану, рекао је Вучић и додао:
"Положили смо темељ за промене реформама које се боре против корупције, стабилизују економију, побољшавају углед земље у свету и пословно окружење. Период пред нама није лак, али је боље имати поштен однос према свом народу него говорити да ће све бити једноставно и лако", нагласио је он.
 
Пензионерима је поручио да само снажна српска економија може да заштити срског пензионера и да им гарантује добру пензију, а од својих присталица затражио убедљиву победу, јер, како је навео, "ако буду имали шансу у једном тренутку, једном дану, они ће се ујединити да врате све на старо и да заједничке интересе тајкуна и политичара проводе у дело".