Вести

Започета реконструкција 2000м пута за Дрен

Као што је било најављено пре месец дана од стране заменика председника ГО Лазаревац Бојана Стевића и стварања услова за отпочињање радова, данас су започети радови на реконструкцији пута за Дрен (Дрењански пут). Том приликом, радове је обишао заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић са члановима Савета Месне заједнице Дрен.


„Као што сам најавио пре месец дана, чим су се створили услови за рад, екипе ЈКП"Београд пут" су изашле на терен и започели радове на овој деоници. Радови који се на овој деоници изводе планирани су да трају највише седам до десет дана, ако временски услови буду ишли на руку. Инвеститор је "Дирекција за путеве Београд", а вредност радова је око четрнаест милиона динара. Заиста је несхватљиво  да је овај пут урађен још 1997. године и да од тад нико ништа није радио на овој деоници, где имамо оволику фреквентност саобраћаја. После сагледавања стања са директором Дирекције за путеве Београд господином Живковићем и директором ЈКП"Београд пут"  господином Тејићем, решили смо да урадимо деоницу у целости, а то подразумева да ће се радити у две етапе. Прва етапа која је сад започета, радиће се у дужини од 2000м, а остатак је планиран за крај године,  јер је потребно да обезбедимо средства, чиме би се решила у целости путна инфраструктура у Месној заједници Дрен.“

Преседник Савета Месне заједнице Дрен, Бојан Ђорђевић је истакао значај ове велике инвестиције, поготово што се ради у дужини од 2000м, чиме ће буквално остати само још неких 700м да се уради, како би цело село било покривено новим асфалтом. Искористио бих прилику и да се захвалим господину Бојану Стевићу, који је убедио људе из ЈКП"Београд пут" од коликог је значаја да се у целости уради ова деоница. Надам се да грађани из Месне заједнице Дрен сад схватају, да ипак неко заиста мисли о њима за разлику од прошлих времена.